Ora Θεσσαλονίκη logo, orathessaloniki

Be Fit in 20' by Miha bodytec: Η επανάσταση στο χώρο της γυμναστικής!

  • Be Fit in 20' by Miha bodytec: Η επανάσταση στο χώρο της γυμναστικής!
30-11-2016
Γράφει η Νένα Μουρατίδου

Ξεχάστε όλα όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα για τους συμβατικούς τρόπους εκγύμνασης του σώματος! Το γεγονός ότι κάποιος για να φτιάξει ένα όμορφο και καλλίγραμμο σώμα χρειαζόταν να δαπανήσει στο γυμναστήριο ατελείωτες ώρες, είναι μια κατάσταση που ανήκει πια στο παρελθόν!

 

 

Η νέα πρωτοποριακή μέθοδος γυμναστικής στο γυμναστήριο Be Fit, προσφέρει όλα τα προνόμια ενός πολύωρου συμβατικού προγράμματος γυμναστικής έτσι όπως το γνωρίζαμε τόσα χρόνια, μόνο μέσα από 20 λεπτά αποτελεσματικής άσκησης!

 

 

 

 

 

Ακούγεται περίεργο, αλλά η εξειδικευμένη προπονητική ομάδα του γυμναστηρίου Be Fit είναι έτοιμη να «βάλει» στο πρόγραμμα και τον πιο απαιτητικό, τον πιο δύσπιστο!

 

 

Η φιλοσοφία του 20λεπτου προγράμματος γυμναστικής βασίζεται στο ότι είκοσι λεπτά την εβδομάδα αρκούν ώστε ο ενδιαφερόμενος να γυμνάσει ταυτόχρονα 650 μυϊκές ομάδες!  Ποιος δεν θα ήθελε μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να γυμνάσει τόσο εντατικά και κυρίως τόσο αποτελεσματικά το σώμα του;

 

 

Το πρόγραμμά υπόσχεται μείωση σωματικού βάρους και λίπους, αύξηση και ενδυνάμωση της μυϊκής μάζας καθώς και σύσφιξη και αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Το πρόγραμμα είναι ιδανικό για ορθοπεδικές παθήσεις, αποκατάσταση τραυμάτων και τα αποτελέσματά του είναι εμφανή μόλις σε 10 συνεδρίες!

 

 

Τρείς είναι οι λέξεις που θα μπορούσαν να περιγράψουν επακριβώς την αξία αυτού του προγράμματος που όλοι θέλουν να δοκιμάσουν! Ασφαλές, Γρήγορο, Αποτελεσματικό!

 

 

Τι πιο σημαντικό μέσα σε 20 λεπτά γυμναστικής να πετυχαίνεις κάψιμο λίπους, ενεργοποίηση του μεταβολισμού αλλά και χτίσιμο ενός γερού μυϊκού συστήματος;

 

 

 

 

 

 

Πιο αναλυτικά όσον αφορά στα οφέλη του προγράμματος:

 

 

 

Ευεξία και ομορφιά είναι τα πρώτα πράγματα που θα νιώσει όποιος επιχειρήσει να ενταχθεί στο καινοτόμο πρόγραμμα γυμναστικής!

 

Και οι γυναίκες που θα το επιλέξουν; Θα λύσουν το μεγάλο τους πρόβλημα που δεν είναι άλλο από την κυτταρίτιδα! Το φαινόμενο της κυτταρίτιδας είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζεται με την δραστηριότητα και τη διέγερση. Στο γυμναστήριο Be Fit η κυτταρίτιδα εξαλείφεται με την ηλεκτρομυοδιέγερση, η οποία ενεργοποιεί πλήρως τον μυϊκό και συνδετικό ιστό με αποτέλεσμα να βελτιώνει το κυκλοφορικό σύστημα και να πετυχαίνει την άμεση μείωση του περιττού λιπώδους ιστού!                        

 

Σε δεύτερο χρόνο, η βελτίωση του κυκλοφορικού συστήματος με ηλεκτομυοδιέγερση, ενισχύει την κυκλοφορία σε όλους τους συνδετικούς ιστούς με αποτέλεσμα το δέρμα να φαίνεται πιο υγειές και όμορφο ενώ παράλληλα ο οργανισμός αποβάλει και όλες τις βλαβερές τοξίνες που τον επιβαρύνουν!

 

Υγεία και δύναμη προσφέρει το 20λεπτο πρόγραμμα για όσους πραγματικά τη χρειάζονται! Είναι ιδανικό για όλους όσοι πάσχουν από συχνούς πόνους στην πλάτη και ταλαιπωρούνται στην καθημερινότητά τους. Η προπονητική ομάδα miha bodytec  βρίσκεται δίπλα στον ενδιαφερόμενο για να τον βοηθήσει ώστε να απαλλαγεί μια και καλή από τους ενοχλητικούς πόνους της πλάτης, ενδυναμώνοντας τα βαθύτερα στρώματα της ομάδας των μυών του κορμού!                                                                     

 

Επίσης για όσους υπέστησαν τραυματισμούς ή οτιδήποτε άλλο οδήγησε στην μείωση της δύναμης των μυών, η ηλεκτρομυοδιέγερση θα παρέχει την απόλυτη στήριξη και την σταδιακή αποκατάσταση του προβλήματος!                                                                                                        

 

Αδύνατο και σφριγηλό σώμα υπόσχεται η προπονητική ομάδα miha bodytec, όπου μέσω της ηλεκτρομυοδιέγερσης μπορεί να πετύχει ότι ακριβώς θα κατάφερνε κάποιος αν ακολουθούσε ένα συμβατικό πρόγραμμα γυμναστικής! Έτσι απλά λοιπόν, πετυχαίνει κανείς την γράμμωση που επιθυμεί χτίζοντας μύες, ενώ παράλληλα τους κάνει και πιο αποδοτικούς!                                                        

 

Ένα επίσης πολύ σημαντικό κομμάτι της 20λεπτης μεθόδου εκγύμνασης είναι ότι βοηθά στην άμεση απόδοση και άθληση ενός αθλητή! Η μέθοδος της ηλεκτρομυοδιέγερσης καλύπτει στο 100% τις ανάγκες ενός αθλητή που το άθλημα του απαιτεί ταχύτητα! Έτσι επιτυγχάνεται η υψηλότερη δυνατή απόδοση ταχύτητας και δύναμης του αθλητή!

 

 

 

 

 

 

Όλοι οι παραπάνω λόγοι οδηγούν στην επιλογή του επαναστατικού προγράμματος 20λεπτης εκγύμνασης του γυμναστηρίου Be Fit in 20' by Miha bodytec! Για όποιον πραγματικά επιθυμεί την γρήγορη και αποτελεσματική επίτευξη των προσωπικών του στόχων!

 

 

 

Info

Διεύθυνση: Κομνηνών 36, Πανόραμα

Τηλέφωνο: 231 033 2788

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή:  9.00 πμ – 9.00 μμ,Σάββατο: 9.00 πμ – 3.00 μμ, Κυριακή: Κλειστά