Ora Θεσσαλονίκη logo, orathessaloniki
Υγεία / Ομορφιά > Ιατρικά Νέα >

Η ελληνική start-up εταιρεία «Longevity Diet Foods» ανακαλύψε την νέα γεύση της υγιεινής διατροφής

  • Η ελληνική start-up εταιρεία «Longevity Diet Foods» ανακαλύψε την νέα γεύση της υγιεινής διατροφής
25-10-2016

Η Άννα Χατζηιωάννου, Managing Director Longevity Diet, θα παρουσιάσει την εταιρία στο πλαίσιο των εργασιών του 11ου πολυσυνεδρίου «Καινοτομία & Ανάπτυξη» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο ΤΗΕ ΜΕΤ της Θεσσαλονίκης από τις 10:30 έως τις 21:00.

 

 

Η Longevity Diet Foods βασισμένη στις αξίες της μεσογειακής διατροφής αναπτύσσει μια γκάμα φυσικών λειτουργικών γαλακτοκομικών προϊόντων που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες  διατροφικές ανάγκες των καταναλωτών, ενώ παράλληλα προσφέρουν στον οργανισμό όλες τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες, συνδυάζοντας απαράμιλλη γεύση και μοναδικές ιδιότητες.

 

 

 

Η Ελλάδα είναι η δεύτερη σε βιοποικιλότητα παγκοσμίως, έτσι αξιοποιώντας τα ιδιαίτερα συστατικά που βρίσκονται στη χώρα, σκοπεύει στις εξαγωγές τέτοιων μοναδικών προϊόντων, με γνώμονες την αξιοποίηση όλων των παραγωγικών φορέων και την καινοτομία.

 

 

Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην ελληνική και παγκόσμια αγορά κατακτώντας το Βραβείο Καινοτομίας στον διεθνή διαγωνισμό World Diary Innovation Awards 2016 τον Ιούλιο στο Λονδίνο με το στραγγιστό γιαούρτι YoguDiet 2%, το οποίο πέραν από την παραδοσιακή υπέροχη γέυση που διαθέτει, προσφέρει στον οργανισμό όλες τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες που χρειάζεται ενώ παράλληλα ενεργοποιεί τον μεταβολισμό.

 

 

Την εταιρεία την χαρακτηρίζει:

Καινοτομία

Πιστοποίηση

 Βραβεία

100% φυσικές πρώτες ύλες

Μοναδική Γεύση

Μεγιστοποίηση της Διατροφικής αξίας

 

 

 

Στόχος της Longevity Diet Foods είναι να αναπτύσσει λειτουργικά προϊόντα που θα καλύπτουν τις διατροφικές ελλείψεις του ανθρώπινου οργανισμού, εύκολα στη χρήση, κατάλληλα για snack, προσιτά και με υπέροχη γεύση.

 

 

Ο σκοπός της Longevity diet foods είναι να είναι πάντα δίπλα στο σύγχρονο καταναλωτή με κορυφαίες λύσεις σε ποιότητα, καινοτόμα προϊόντα διατροφής με πολλαπλές λειτουργικές ιδιότητες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του για μια επιτυχημένη και ισορροπημένη καθημερινή διατροφή.

 

 

Το προϊόντικό μείγμα της Longevity Diet που θα ανοίξει την αγορά περιλαμβάνει το παγκοσμίως βραβευμένο για την καινοτομία του YoguDiet 2% και το Ω3 cheese dip, αλειφόμενο τυρί με Ω3 λιπαρά και γεύση ελιάς.

 

 

Το νέο YoguDiet2 %, μια παγκόσμια καινοτομία στον κλάδο των γαλακτοκομικών προϊόντων, ενεργοποιεί το μεταβολισμό, αναπληρώνει τη χαμένη ενέργεια μετά την άσκηση και αναζωογονεί το δέρμα, δίνοντας μια υγιή λάμψη.

 

Το YoguDiet προσφέρει όλα τα οφέλη του παραδοσιακού ελληνικού γιαουρτιού, με το γάλα της ημέρας από τοπικές ελληνικές φάρμες, χωρίς συντηρητικά και υποκατάστατα, εμπλουτισμένο με πολυφαινόλες. Είναι ο φυσικός τρόπος για να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα, την επιτάχυνση της αποκατάστασης μετά την άσκηση και να προσφέρει ενέργεια και ευεξία στο καθημερινό σας διατροφολόγιο.

 

 

 

Μετρήσεις που έγιναν από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας έδειξαν ότι είναι 4,6 φορές πιο ισχυρό σε αντιοξειδωτική δράση από το απλό γιαούρτι.

 

 

Απευθύνεται σε:

 

Ω3 Cheese dip

Για πρώτη φορά το παραδοσιακό αιγοπρόβειο τυρί και ένα ειδικό μείγμα από υψηλής ποιότητας Ωμέγα-3 λιπαρών και τη προσθήκη ελιάς συναντιούνται με στόχο μια τέλεια γεύση βιολειτουργικών αποτελεσμάτων.

 

 

Η υψηλή ποιότητα Ωμέγα-3 λιπαρών συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα.

 

Τα οφέλη των Ω3 λιπαρών στη διατροφή μας είναι πλέον παγκοσμίως επιστημονικά αποδεκτά όμως για πρώτη φορά συνδυάζεται η άμεση απορρόφησή τους μέσω ενός απολαυστικού εδέσματος τυροκομικών και λιπαρών τροφών.

 

 

Η εταιρεία είναι μια πολλά υποσχόμενη πρωτοπόρα ελληνική εταιρεία που έχει ήδη κερδίσει μια θέση στο ενδιαφέρων του χώρου των γαλακτοκομικών.

 

 

Τον Οκτώβριο του 2016 ξεκινάει τις παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα αλλά και διαδικτυακά μέσω του yolenis.com

 

 

 

Πηγή: http://www.ka-business.gr/pages/innovation/12989/elate-na-gnwrisete-thn-ellhnikh-start-up

The Met Hotel
Website : http://www.themethotel.gr
e-mail : themethotel@chandris.gr


26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη, 54627 Τηλ: 2310017080