Ora Θεσσαλονίκη logo, orathessaloniki
Ζώδια
Από 2/1/2017 έως 8/1/2017
ΚΡΙΟΣ (23 Σεπτ. - 22 Οκτωβ.)
Αυτήν την εβδομάδα, οι οιωνοί για το ζώδιό σου, είναι καλύτεροι από την προηγούμενη και αυτό σημαίνει ότι θα υποχωρήσουν προσωπικές και οικογενειακές δυσκολίες. Θα υπάρξει αισθητή βελτίωση στα ερωτικά σου και σε εκείνες τις συνεργασίες, που σε ενδιαφέρουν πολύ. Η δημιουργικότητά σου θα ανακαλύψει εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν σε αυτά που θέλεις να πετύχεις και από το Σαββατοκύριακο και μετά, με τον ερωτισμό σου ανεβασμένο στα ύψη, με συνέπεια η αισθηματική σου ζωή να εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα και μόνο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να μοιραστείς τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου με το σύντροφό σου και θα έχεις θετική ανταπόκριση. Για τους αδέσμευτους Κριούς, η συναισθηματική σας ζωή αρχίζει να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα, αφού έχετε γνωρίσει καινούργιους ανθρώπους, που σας έχουν ανανεώσει και αναζωογονήσει, με αποτέλεσμα να κλείσουν οι πληγές του παρελθόντος και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, πιο ουσιαστικό και πιο σταθερό στη ζωή σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Έχεις φέρει την δουλειά σου στα μέτρα σου και πηγαίνεις πολύ καλά. Από αυτή την εβδομάδα και μετά να περιμένεις ακόμη καλύτερα γεγονότα γιατί οι πλανήτες θα σου φέρουν τόσες ευκαιρίες που θα σε φτάσουν στα ύψη. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν μέρα με την μέρα να καλυτερεύουν και πολλές υποχρεώσεις που είχες θα αρχίσεις να τις τακτοποιείς και θα νιώσεις πιο ανάλαφρα.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ
3,5,10,17
ΤΑΥΡΟΣ (20 Απρ. - 20 Μαϊου)
Παρά το γεγονός ότι δεν περνάς την καλύτερη εποχή της ζωής σου, η εβδομάδα αυτή σε βοηθά να κάνεις καινούργια σχέδια για το μέλλον. Πρόσεξε το πώς δεσμεύεσαι, τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά, και μην παρασύρεσαι σε κάτι που είναι περισσότερο αποκύημα φαντασίας ή κάτι απωθημένο, που σου έχει μείνει από το παρελθόν. Συναισθηματικά υπάρχει ενδιαφέρον αλλά κάτω από την επιφάνεια η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική. Φρόντισε να την εντοπίσεις και αν την αποδέχεσαι, πέρασε στο παρασύνθημα. Αξιοποίησε κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί, απόφυγε όμως αντιθέσεις, ρήξεις και συγκρούσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα άστρα προβλέπουν αλλαγές στον ερωτικό σου τομέα. Πρέπει να είσαι σίγουρος για αυτά που θα πεις στο σύντροφό σου και οι απαιτήσεις σου να κυμαίνονται σε λογικά πλαίσια, ώστε να έχουν πιθανότητες υλοποίησης. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα έχετε δελεαστικές ευκαιρίες με νέες γνωριμίες που θα κάνετε, γι’ αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν μπορείτε καλύτερα. Από το Σάββατο και μετά, ευνοείτε η δημιουργία νέων ερωτικών σχέσεων και χαρίζει πολλές ελπιδοφόρες προοπτικές για το μέλλον.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η επαγγελματική σου ζωή απαιτεί την προσοχή σου. Πολλές υποθέσεις σου καθυστερούν και σε προβληματίζουν, χωρίς να είσαι υπαίτιος εσύ γι’ αυτό. Μην παραιτείσαι όμως και συνέχισε να δουλεύεις σκληρά. Πολύ γρήγορα θα δεις θετικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις νέα ανοίγματα και τακτοποίησε υπεύθυνα τις υποχρεώσεις και οφειλές σου.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ
2,15,23,43
ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαϊου - 21 Ιουν.)
Είσαι ακόμα εκνευρισμένος και αποθαρρυμένος, επειδή σε όλες τις προσπάθειες σου για κάτι καλύτερο, τα άστρα σε αποδυναμώνουν και σου δίνουν συναισθηματική φόρτιση. Καλό είναι αυτήν την εβδομάδα να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και να σκεφτείς αυτά που πρόκειται να κάνεις, από εδώ και στο εξής. Μην τα βάζεις με τους δικούς σου και μην ξεσπάς τα νεύρα σου εκεί που δεν πρέπει. Από το Σάββατο και μετά, μία αχτίνα φωτός και ελπίδας θα έρθει να φωτίσει τη ζωή σου και να σε κάνει να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα και θετικά. Αξιοποίησε την ημέρα και διατήρησε τη θετική σου διάθεση, για να δρομολογήσεις τις μελλοντικές σου φιλοδοξίες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η εβδομάδα αυτή σε καλεί να πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις στον αισθηματικό σου τομέα. Οι αστρολογικές προβλέψεις δείχνουν ότι θα είναι κρίσιμες οι επόμενες μέρες για την πορεία του δεσμού σου, αφού θα δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις, που στην ουσία εσύ θα προκαλέσεις, επηρεαζόμενος από λόγια των ατόμων του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, που ίσως να μην εγκρίνουν το σύντροφό σου. Πρόσεξε τι θα πεις και τι θα κάνεις. Οι ελεύθεροι του ζωδίου μην διστάζετε να φλερτάρετε και να ερωτευθείτε ξανά. Η τύχη είναι με το μέρος σας, για να βρείτε αυτό που έχετε ονειρευτεί.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η εβδομάδα θα επιφέρει κλίμα έντασης και ανατροπές στον επαγγελματικό σου τομέα. Τις ημέρες κοντά στο Σαββατοκύριακο, πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στις επιλογές που θα κάνεις και στις αναγκαστικές αποφάσεις, που θα κληθείς να πάρεις ενόψει αλλαγών που θα προκύψουν στη δουλειά σου. Συμβουλέψου κάποιους εμπειρότερους συναδέλφους σου, για να διαχειριστείς όσο το δυνατόν καλύτερα τα τεκταινόμενα. Στα οικονομικά, προβλέπεται μία μικρή άνοδος στα έσοδα σου, που θα σε ανακουφίσει, τουλάχιστον πρόσκαιρα, όσο αφορά στην κάλυψη των οφειλών σου.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ
1,13,25,31
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουν. - 23 Ιιουλ.)
Οι συνθήκες που θα αναπτυχθούν αυτήν την εβδομάδα στη ζωή σου, θα είναι ευνοϊκές για να προχωρήσεις στα σχέδιά σου, όπως και για να υιοθετήσεις μια νέα τακτική, στον τομέα των προσωπικών και των επαγγελματικών σου σχέσεων. Απόφυγε αντιθέσεις με ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός σου ή τουλάχιστον μη δείχνεις την ευθιξία σου σε θέματα που οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν. Προσπάθησε να μην είσαι υπερευαίσθητος και ευέξαπτος, γιατί θα αποδιοργανωθείς και με τον τρόπο που θα εκφραστείς, μπορεί να απομακρύνεις τους δικούς σου ανθρώπους, κάποιους μάλιστα χωρίς επιστροφή.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στην αισθηματική σου ζωή, αυτή η εβδομάδα θα ενισχύσει τις ανασφάλειες που έχεις για την πορεία του δεσμού σου και θα σε γεμίσει με φοβίες και έννοιες, για το αν ο σύντροφός σου συνεχίζει να σε αγαπά ή όχι. Συζήτησε μαζί του όλες σου τις ανησυχίες και μην διστάζεις να τεκμηριώσεις τα λόγια σου με ντοκουμέντα και αποδείξεις. Ότι γίνει, σίγουρα θα είναι για καλό σου και θα αισθανθείς καλύτερα. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι, να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας, για να μην πληγωθείτε ξανά! Ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο, η συναισθηματικότητά σας θα χτυπήσει κόκκινο και εσείς δεν θα ξέρετε πού και πώς να την διοχετεύσετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Προσπάθησε να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου στον επαγγελματικό σου τομέα αυτήν την εβδομάδα και μην δώσεις λαβές για σχόλια από τους συναδέλφους σου. Δούλεψε μοναχικά και φέρε εις πέρας όλες τις αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει, ώστε να μην μπορέσουν να σου προσάψουν το παραμικρό. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις νέα ανοίγματα και τακτοποίησε άμεσα όσες περισσότερες οφειλές μπορείς.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ
2,4,26,29
ΛΕΩΝ (24 Ιουλ. - 23 Αυγ.)
Η εβδομάδα αυτή ευνοεί τα κοινωνικά και επαγγελματικά σου ενδιαφέροντα, και σε παροτρύνει να κυνηγήσεις τα όνειρα σου πιο δυναμικά από ότι συνηθίζεις. Αυτό που πρέπει να προσέχεις, είναι να μην ενεργείς ακραία και να είσαι όσο πιο διπλωματικός και διαλλακτικός μπορείς. Με πλάγιους τρόπους μπορείς να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου και όχι με την απόλυτη ειλικρίνεια, με την οποία συνήθως ενεργείς. Στην προσωπική σου ζωή υπάρχει συνεχής μεταβλητότητα και εκείνο που θα σε σώσει είναι μόνο η ευελιξία. Πάντως, σε καμία περίπτωση μην αφήσεις ανθρώπους και γεγονότα να σε παρασύρουν μακριά από τις κατευθύνσεις, που έχεις ορίσει για το μέλλον σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η συναισθηματική σου ζωή ανανεώνεται αυτήν την εβδομάδα, και γίνεται ενδιαφέρουσα το Σαββατοκύριακο. Τόλμησε να βάλεις λίγο ρομαντισμό στη σχέση σου και γίνε πιο τρυφερός και εκδηλωτικός απέναντι στο σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, προσέξτε μην εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις. Αφήστε να περάσει λίγο καιρός να γνωρίσετε καλύτερα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να δείτε αν ταιριάζετε και τι ακριβώς ψάχνει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτή την εβδομάδα θα παρουσιαστούν προτάσεις για νέες συνεργασίες στα επαγγελματικά σου, οι οποίες ναι μεν θα είναι ενδιαφέρουσες, αλλά θα πρέπει να εξετάσεις κατά πόσο θα σου αποδώσουν οικονομικά, πριν αποφασίσεις να τις αποδεχτείς. Πρόσεξε, γιατί καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν, όσο καλά και αν φαίνονται όλα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ φειδωλός και να μην κάνεις περιττά έξοδα ή ακόμη και αγορές, που έχεις το περιθώριο να πραγματοποιήσεις αργότερα. Ο καιρός είναι ιδανικός για αποταμίευση.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ
4,24,35,46
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγ. - 22 Σεπτ.)
Μην βιάζεσαι, να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου στην αρχή της εβδομάδας, όσο κι αν η τωρινή κατάσταση δεν σου αρέσει. Κάνε υπομονή μέχρι το Σαββατοκύριακο, γιατί είναι πιο φρόνιμο να ασχοληθείς με θέματα του παρελθόντος που πρέπει να τακτοποιηθούν και όχι με νέα σχέδια, που δεν έχουν καμία ελπίδα να υλοποιηθούν. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες βελτίωσης ή λύσεων που θα προκύψουν στα οικονομικά σου, αλλά μην ανοίγεσαι σε καινούργια έξοδα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στα αισθηματικά σου, θα αρχίσεις να νοιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση σου και θα γεμίσεις αμφιβολίες για κάποια πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου. Καλό θα είναι, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, να το συζητήσεις με το σύντροφό σου και όχι με τους φίλους σου όπως συνηθίζεις, γιατί δεν πρόκειται να σε συμβουλέψουν σωστά και θα έχεις αρνητικά αποτελέσματα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου διαχωρίστε την φιλία από τον έρωτα, γιατί θα πληγώσετε άδικα το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος και συγκροτημένος, για να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις με θετικό αποτέλεσμα αυτά που έχεις αναλάβει. Αν δεν προλαβαίνεις, ζήτησε να σε βοηθήσουν, αλλά σε καμία περίπτωση μην παρατάς τις προσπάθειές σου. Οι αναποδιές που υπάρχουν είναι μέσα στο πρόγραμμα και το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να τις αντιμετωπίσεις και όχι να τις παραβλέψεις. Στα οικονομικά σου, κάνε μια σχετική οικονομία, γιατί οι μέρες συνεχίζουν να σε δυσκολεύουν και να σου δημιουργούν άγχος και ανησυχία.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ
5,18,29,35
ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτ. - 22 Οκτωβ.)
Μετά τις ταλαιπωρίες των προηγούμενων ημερών, έρχονται καλύτερες μέρες στη ζωή σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τελείωσαν τα άγχη σου οριστικά. Μπορείς, όμως από αυτήν την εβδομάδα, να αρχίσεις να διορθώνεις ότι δεν πήγε καλά μέχρι τώρα και να οργανώσεις τον χρόνο σου έτσι, ώστε να ξεκουραστείς σωματικά και ψυχικά. Προσπάθησε να διευρύνεις τα κοινωνικά σου ενδιαφέροντα και αναζήτησε τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, προκειμένου να εξοπλιστείς καλύτερα στην αντιμετώπιση τόσο των επαγγελματικών όσο και των οικονομικών αντιξοοτήτων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτή η εβδομάδα, δεν ευνοεί την επικοινωνία με το σύντροφό σου. Αν λοιπόν έχεις μακροχρόνια σχέση, δεν πρέπει να ξεσπάς άδικα στο σύντροφό σου κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σου. Και όσο για εσένα που είσαι ακόμη αδέσμευτος, να περιμένεις ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σου χώρο, να τραβήξει την προσοχή σου! Μην διστάσεις να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, πλησιάζοντας το για να γνωριστείτε καλύτερα, γιατί θα έχεις θετική ανταπόκριση από την μεριά του. Να είσαι διακριτικός όμως, για μην δώσεις στόχο για κουτσομπολιά μέσα στο χώρο σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για εσένα, δείχνουν ότι θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν στα μελλοντικά σου σχέδια και με συνεργασίες, που έχεις σκοπό να ξεκινήσεις, για τις οποίες όμως δεν θα πρέπει να πάρεις άμεσα αποφάσεις, γιατί ίσως αλλάξεις γνώμη στην πορεία και μετά δεν θα μπορείς να κάνεις πίσω. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένεις και θα αγχωθείς, προκειμένου να καλύψεις τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου. Κάνε λίγη ακόμη υπομονή και πολύ γρήγορα τα πράγματα θα κυλήσουν καλύτερα.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ
8,11,12,34
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβ. - 22 Νοεμ.)
Αυτή την εβδομάδα, αν φανείς περισσότερο ψύχραιμος, λογικός και αποφασιστικός, έχεις πολλές δυνατότητες να διορθώσεις ότι δεν πήγε καλά μέχρι σήμερα, ιδιαίτερα στον οικονομικό, στον κοινωνικό και στον αισθηματικό τομέα. Ίσως κιόλας χρειαστεί να κάνεις μερικές νέες αλλαγές στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα, αν θέλεις να συνεννοηθείς με τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι και να καταλάβεις και τις δικές τους απόψεις. Κατά τα άλλα, το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να βάλεις νέους στόχους επαγγελματικού ή πρακτικού ενδιαφέροντος και να αναζητήσεις τη βοήθεια χρήσιμων φίλων, που είναι πρόθυμοι να σου την προσφέρουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Απόφυγε αντιπαραθέσεις και εντάσεις, σε ότι αφορά στα αισθηματικά σου, γιατί θα βρεθείς αντιμέτωπος με ατέρμονες καταστάσεις. Εάν έχεις μόνιμο δεσμό, πρόσεχε πώς συμπεριφέρεσαι στο έτερον σου ήμισυ και μη γίνεσαι κτητικός και υπερβολικά ζηλιάρης, αν θέλεις η σχέση αυτή να κρατήσει και να παραμείνει υγιής. Όσο για τους ελεύθερους Σκορπιούς, παλιές καταστάσεις και πρόσωπα θα παρουσιαστούν ξαφνικά στη ζωή σας και θα σας απασχολήσουν με ιδιαίτερο τρόπο, γιατί θα θέλουν να έχουν ξανά το πρώτο ρόλο στα προσωπικά σας. Σκεφτείτε καλά τις αποφάσεις σας και μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το πλανητικό σκηνικό θα δημιουργήσει εντάσεις και εκνευρισμούς με συνεργάτες στον επαγγελματικό σου τομέα. Το Σαββατοκύριακο θα αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις και αναποδιές, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγεις τις νέες συνεργασίες ή το κλείσιμο συμφωνιών. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα θολώσει την κρίση σου. Οτιδήποτε αρχίσεις τώρα, θα σου προσθέσει ακόμα περισσότερα προβλήματα πάνω σε αυτά που ήδη έχεις. Στα οικονομικά σου μείνε εγκρατής.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ
16,26,35,44
ΤΟΞΟΤΗΣ (23 Νοεμ. - 21 Δεκ.)
Οι επαγγελματικές και οικογενειακές συνθήκες του ζωδίου σου, έχουν όλες τις προοπτικές της βελτίωσης αυτήν την εβδομάδα. Τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν σε βοηθούν να αξιοποιήσεις ταλέντα και μέσα που διαθέτεις. Θα σου γίνουν προτάσεις ή θα κουβεντιάσεις αρκετά, γι’ αυτά που σε αφορούν. Σκέψου όμως καλά όσον αφορά στα επαγγελματικά σου συμφέροντα και στην κατάσταση της προσωπικής σου ζωής και μην παίρνεις τελεσίδικες αποφάσεις, αν δεν είσαι βέβαιος και για την παραμικρή λεπτομέρεια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η εβδομάδα αυτή θα επηρεάσει έντονα την αισθηματική σου ζωή. Πρόσεξε πολύ πώς συμπεριφέρεσαι στο σύντροφό σου και μην φέρνεις στην επιφάνεια προβλήματα, που υποτίθεται ότι έχετε λύσει. Να είσαι εκδηλωτικός και να εκφράζεις με ένταση όλα τα καλά σου συναισθήματα, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και όλοι έχουμε ανάγκη να νιώθουμε πως μας αγαπούν. Το ίδιο και ο άνθρωπος σου. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, πρέπει να ξεκολλήσεις μια και καλή από το παρελθόν σου, για να αναζητήσεις αποτελεσματικά το μέλλον σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο στον επαγγελματικό σου τομέα, όπου σύντομα θα έρθουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου. Προετοιμάσου κατάλληλα, γιατί οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι αξιόλογες και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς σωστά, αν θέλεις να έχεις μια ανοδική επαγγελματική σταδιοδρομία, με μακροχρόνια οφέλη. Πριν κάνεις όμως οποιαδήποτε κίνηση, καλό θα είναι να συμβουλευτείς πιο έμπειρους ανθρώπους από εσένα, ώστε η επιτυχία σου να είναι εξασφαλισμένη. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να περιοριστείς στα απολύτως απαραίτητα. Δεν είναι καιρός για σπατάλες και επενδύσεις.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ
10,12,22,37
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκ. - 20 Ιαν.)
Αν θέλεις πραγματικά κάτι να αλλάξει στη ζωή σου προς το καλύτερο αυτήν την εβδομάδα, δούλεψε σκληρά ενάντια στις αντιξοότητες που θα έχεις από την Παρασκευή και μην αφήνεις τις φήμες που κυριαρχούν, να σε επηρεάζουν ψυχολογικά ή ηθικά. Αποδέξου τα ελαττώματα των δικών σου ανθρώπων και μη μεγαλοποιείς διαφωνίες, που είναι πολύ φυσικό να υπάρχουν. Διατήρησε το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων σου, δίνοντας βάρος εκεί που υπάρχει λόγος προσοχής και αξιοποίησης. Μην αφήνεσαι στις δυσκολίες, γιατί τα περιθώρια επιλογών σου είναι δυστυχώς πολύ στενά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας, δείχνουν ότι θα σε προβληματίσει έντονα η συμπεριφορά του συντρόφου σου και κάπου μπορεί να σε κουράσει με τις διακυμάνσεις που θα έχει, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η ψυχολογία σου αρνητικά και να χαλάσει η διάθεση σου. Προσπάθησε να τον πλησιάσεις και να τον κάνεις να ανοιχτεί και να σου πει τι τον απασχολεί, ώστε να έρθετε ουσιαστικά πιο κοντά, ο ένας με τον άλλον. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι, με τον ερωτισμό σας να ανεβαίνει κατακόρυφα το Σαββατοκύριακο, να περιμένετε καινούρια άτομα να σας πλησιάσουν!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η εβδομάδα αυτή θα σου επιφέρει προβλήματα οικονομικής φύσεως και εμπόδια στον επαγγελματικό σου τομέα. Απελευθερώσου όσο μπορείς, από ότι σε καταπίεζε μέχρι τώρα και δες τη ζωή κατάματα, χωρίς φόβους και ανασφάλειες. Γίνε πιο δημιουργικός και άρπαξε τις ευκαιρίες από το Σάββατο και μετά. Το έργο σου θα αναγνωριστεί και θα έχεις προτάσεις για συνεργασίες, με άτομα που ήδη γνωρίζεις ή έχεις ξανά συνεργαστεί μαζί τους στο παρελθόν, αρκεί να είσαι θετικός και αισιόδοξος. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που θα σε αναστατώσουν, αλλά αν έχεις χειρισθεί σωστά τα χρήματα σου, θα μπορέσεις να τα καλύψεις σε ικανοποιητικό βαθμό.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ
7,9,12,16
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21 Ιαν. - 19 Φεβρ.)
Η γοητεία σου θα είναι έντονη αυτήν την εβδομάδα. Αυτές οι ημέρες, είναι κατάλληλες για να λύσεις προβλήματα οικογενειακού ή προσωπικού χαρακτήρα και από την άλλη, να ενισχύσεις τη θέση σου στον επαγγελματικό σου χώρο. Στις προσωπικές, αλλά και στις υπόλοιπες σχέσεις σου, θα πρέπει να φανείς διαλλακτικός και προνοητικός. Μην εκδηλώνεις την αντιπάθειά σου για κάποιους ανθρώπους, όσο και αν έχεις δίκιο, και μην κάνεις δηλώσεις για κάποιους άλλους, οι οποίες μπορεί να μεταφερθούν διαστρεβλωμένες. Απόφυγε αυταπάτες που δεν οδηγούν πουθενά, κυρίως στη διαχείριση των αισθημάτων αλλά και των χρημάτων σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Εντάσεις και εκνευρισμός θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας στον αισθηματικό σου τομέα. Δεν είναι διόλου απίθανο να αισθανθείς τον περιορισμό και την καταπίεση από το σύντροφό σου και να ξεσπάσεις έντονα στο άτομο του, χωρίς να πολυσκέφτεσαι τι λες και τι κάνεις. Προσπάθησε να κοντρολάρεις τον εαυτό σου, για να αποφύγεις έναν ανεπιθύμητο χωρισμό. Εσύ που είσαι μόνος, ίσως οδηγηθείς σε περιστασιακές και εφήμερες σχέσεις, οι οποίες όμως δεν θα σου προσφέρουν αυτά που θέλεις και θα έχουν μικρή διάρκεια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αν είσαι Υδροχόος, η ενεργητικότητά σου θα είναι αυξημένη αυτές τις μέρες στην επαγγελματική σου ζωή και θα έχεις όρεξη να δουλέψεις πιο σκληρά και εντατικά, για να καταφέρεις να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου. Θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις για να επανεξετάσεις κάποιες συνεργασίες σου, που ίσως χρειαστεί να διαφοροποιήσεις, για να σου φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ότι όμως και να κάνεις, πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά και μην οδηγηθείς από τον ενθουσιασμό σου. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να φροντίσεις να προγραμματίσεις από πριν τι αγορές θα κάνεις, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ
5,19,28,30
ΙΧΘΕΙΣ (20 Φεβρ. - 20 Μαρ.)
Παρά τις αποφάσεις σου για εσωτερικές αλλαγές και τη σκληρότητα, με την οποία αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου, ψυχολογικά αυτήν την εβδομάδα βρίσκεσαι πάλι σε μια χαώδη κατάσταση. Υπαίτιος βέβαια δεν είσαι μόνο εσύ, αλλά και οι πλανήτες που από την Παρασκευή και μετά και θα σου φέρουν τα πάνω κάτω στην καθημερινότητα και στην ψυχή σου. Το Σαββατοκύριακο τα πράγματα δεν φαίνεται να καλυτερεύουν ιδιαίτερα, αλλά χωρίς όμως και να επιδεινώνονται. Υπερασπίσου τα συμφέροντά σου στην εργασία και στα οικονομικά και απόφυγε τις ακραίες καταστάσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ένα κεφάλαιο ετοιμάζεται να κλείσει στην αισθηματική σου ζωή και ένα άλλο καινούργιο να ανοίξει. Έχεις πάρει ήδη τις αποφάσεις σου και ίσως μέσα σε αυτές να είναι και ένα τέλος σε μια σχέση, που σε έχει κουράσει το τελευταίο καιρό. Δεν πρέπει να νιώθεις θλίψη και απογοήτευση, γιατί θα δεις σύντομα ότι είχες δίκιο και έπρεπε να το κάνεις. Στους ελεύθερους του ζωδίου, θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με καλές προοπτικές για το μέλλον, γι’ αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε καλύτερα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στα επαγγελματικά σου, μην προτρέχεις και πριν αντιδράσεις αρνητικά, βεβαιώσου ότι έχεις καταλάβει καλά τις προθέσεις των συναδέλφων σου. Με το να συνεργαστείς μαζί τους και όχι να τους κατηγορείς, έχεις περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, μην ανοίγεσαι πολύ, γιατί θα σε απασχολήσουν και χρέη του παρελθόντος, που θα πρέπει να τα καλύψεις άμεσα. Μην τα αναβάλλεις για αργότερα, γιατί θα διογκωθούν ακόμα περισσότερο. Αν χειριστείς με σύνεση και πειθαρχία τα χρήματά σου, δεν θα αντιμετωπίσεις προβλήματα.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ
3,6,9,12